Seminer & Projeler

DEĞERLER EĞİTİMİ SEMİNERİ

Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Fatma Gültekin kolejimizde Değerler Eğitimi konulu seminerde öğretmenlerimizle buluştu.
Öğretmenlerimizinde etkinliklere katılmasıyla verimli bir seminer çalışması gerçekleştirildi.

Ak İrfanda TEOG Velisi olmak

8.Sınıf TEOG bilgilendirme toplantısı velilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
TEOG sınavında okulumuzun uyguladığı sistem ile ilgili okul müdürü velilerimizi bilgilendirdi.
Rehber öğretmenimiz TEOG sınav süreci ve veli olarak tutumumuz konulu seminer verdi.

Çağdaş Sınıf Yönetimi Semineri

Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Egitim Yönetimi Anabilimdalı Öğretim Ūyesi Yardımcı Doçent Doktor Şenyurt Yenipınar Öğretmenlerimize Çağdaş Sınıf Yönetimi konulu seminer verdi. Öğretmenlerimizin ilgi ile izlediği seminer oldukça verimli geçti. Katkılarından dolayı hocamıza teşekkür ederiz.

5.Sınıf Ortaokula Merhaba Semineri

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı başlamadan 5.Sınıf "Ortaokula Merhaba Semineri" ve öğretmenlerle tanışma programı 9 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirildi. Okul Müdürümüz Mücevher HALAÇOĞLU Akirfan koleji Ortaokulu işleyişi hakkında bilgi vererek öğretmenlerimizin tanıtımını yaptı.

Rehber Öğretmenimiz velilerimiz ve öğrencilerimize "Ortaokula Uyum Semineri" vererek başarılı ve verimli bir yılın temellerini attı.