Başarılarımız

Teog başarılarımız

2017-2018 Başarılarımız

2016-2017 Başarılarımız

Aksaray ilinde düzenlenen 2016-2017 okullar arası küçük erkekler satranç il birincisi olan öğrencilerimizi ve ailelerini kutlar, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Furkan BAŞER

Eyüp ÖZBEK

Furkan Onur ÖZYÖN

Zakir Nabi EKECİK

İbrahim DEMİR

2015-2016 Başarılarımız

OKÇULUK BAŞARIMIZ

2015-2016 okul sporları adı altında gerçekleştirilen Okçuluk müsabakasında okulumuz öğrencilerinden Abdullah Gökalp ÇIRAY Aksaray 1.si ve Ali ACAR Aksaray 3.sü olmuşlardır.

KORT TENİS BAŞARIMIZ

2015-2016 okul sporları adı altında gerçekleştirilen Tenis müsabakasında okulumuz öğrencilerinden Batuhan SALMAN ve Baha Sina EMRE’NİN katılımlarıyla yapılan mücadelede takım halinde ve ferdi olarak Aksaray 1.si olmuşlardır.

JİMNASTİK BAŞARIMIZ

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı içerisindeki okul sporları faaliyet programı içerisinde yapılan Artistik Jimnastik grup müsabakası adı altında Konya’da yapılan mücadelede öğrencimiz Alperen COŞKUN 3. olmuştur.

SATRANÇ BAŞARIMIZ

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde “Çanakkale Şehitleri” adı altında yapılan satranç turnuvasında okulumuz öğrencilerinden Selim DALKILIÇ yaptığı müsabakada rakiplerini geride bırakarak Aksaray 3.sü olmuştur.

JUDO BAŞARIMIZ

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında okul sporları bünyesinde yapılan yıldız kızlar judo müsabakasında 44 kg’da yarışan okulumuz öğrencilerinden AYSİMA ÖKSÜZ zorla geçen müsabakalar sonucunda karşılaştığı bütün rakiplerini yenerek AKSARAY İl Birincisi olmuştur.

YÜZME BAŞARIMIZ

• Elif Aygülen KESER:      200m Serbest Aksaray 1.si
  •                                       100m Serbest Aksaray 3.sü
  •                                       50m Kurbağalama Aksaray 3.sü
  • Batuhan ÖZDEMİR:       50m Serbest Aksaray 2.si
  •                                       50m Sırt üstü Aksaray 2.si
  • Mustafa Anıl PERVAN:   100m Serbest Aksaray 2.si
  •                                        50m Serbest Aksaray 3.sü
  • Eslem Yeşilöz:                 50m Kurbağalama Aksaray 1.si
  •                                        100m Kurbağalama Aksaray 2.si
  •                                         50m Serbest Aksaray 3.sü
    •                                  50m Sırt üstü Aksaray 3.sü
  • Bade GÜNDÜZ:              50m Kurbağalama Aksaray 2.si

11. ANTALYA BİLİM, İSLAMİ İLİMLER VE SPOR OLİMPİYAT BAŞARILARIMIZ

13.Antalya Bilim Olimpiyatları

12. Antalya Bilim Olimpiyatları

11. Antalya Bilim Olimpiyatları Şampiyonlarımız

10. Antalya Bilim Olimpiyatları Başarılarımız

Bu yıl 10. düzenlenen Antalya Bilim Olimpiyatlarında ilimizi 5. 6. Ve 7. Sınıflarda temsil eden ögrencilerimiz Matematik, Türkçe, Fen Bilgisi, İngilizce, Sosyal Bilgiler derslerinden Siyer ve Spor dallarında olimpiyatlara katıldılar. Bu yıl ilk defa Siyer olimpiyatlarıda gerçekleştirildi.Siyer olimpiyatlarına tüm braşlardan olimpiyata katılan öğrenciler katıldılar.

Ögrencilerimiz toplam 16 dalda yapılan Bilim ve Siyer Olimpiyatlarında 6 dersten Altın madalya, 6 dersten Gümüş madalya ve 9 dersten Bronz madalya kazandılar. Spor olimpiyatlarında takım halinde bilek güreşinden Türkiye 1.ligini ve Volleybol, Basketbol alanlarından takım halinde Türkiye 2.ligini kazandılar.

Okulumuz Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özlük “Başarılı bir olimpiyat gerceklestirdik. Takım halinde çok başarılı olduk, bu olimpiyata uzun süreden beri hazırlanıyorduk, çalısmamızın karşılığını aldık. Başarılı olan Öğrencilerimizi Velilerimizi ve Öğretmenlerimizi tebrik ederiz. Olimpiyatta göz dolduran bir ekip olduk, gıpta ile bakılan öğrencilerimizin davranışları ile örnek gösterilen bir ekip olduk “dedi.